Helgøya Klatrepark

Helgøya klatrepark

Helgøya klatrepark – Moro for store og små i alle komfortsoner

Helgøya klatrepark er Innlandets største og muligens Norges vakreste klatrepark med klatre-aktiviteter mellom trærne for alle typer mennesker på alle mestringsnivåer. På Helgøya kan alle bli verdensmestere, bygge relasjoner, bli begeistret og få luftige opplevelser mellom trærne. Vi har klatreløyper i alle farger, fra gul løype for de aller minste barna, oransje løype for de litt større barna, grønn, blå, rød, fiolett, svart og til og med en svart ekstrem-løype for de super-tøffe! Ta med familien, jobben eller vennegjengen og opplev 11 forskjellige klatreløyper med cirka 150 elementer totalt. Vi har også 13 ziplines, deriblant Norges lengste i en klatrepark (430 meter).

Det er gratis å komme inn i klatreparken, mens selve klatringen er det som betales for. Selv hvis du ikke ønsker å klatre kan du fritt bevege deg i parken og benytte de mange andre aktivitetene i området, for eksempel naturstien eller en av de mange flere sykkel- og turstiene i nærheten av parken.

Mat og drikke
Når det rumler i magen ønsker Helgøya Klatrepark velkommen til et stort og flott uteområde der du kan spise og grille din egen medbragte mat. Vi har varme griller som alle fritt kan bruke. Maten kan nytes utendørs ved koselige benker og bord, med en fantastisk utsikt over Mjøsa eller inne i en stor og koselig lavvo. Vi har også et lite kioskutsalg av is, brus, sjokolade, kaffe, te og kakao.

Sikkerhet
Vi lover at alle som kommer til Helgøya klatrepark vil få en trygg og god opplæring av svært flinke, erfarne og hyggelige guider. Sikkerhet er vår høyeste prioritet og hele parken blir hvert år godkjent av Statens Jernbanetilsyn

Åpningstider og priser
Helgøya klatrepark er åpen alle helger, og i skolens ferie og fridager, fra kl. 10:00 – 17:00. Hovedsesongen er fra cirka påske til etter høstferien. Vi åpner parken for grupper utenfor åpningstidene både sommer og vinter ved bestilling.

Ta kontakt på:
– Telefon, 952 12 055
– epost, post@helgoyaklatrepark.no
– Se de ferskeste prisene på klatreparkens hjemmeside​​​​​